OVEREEM WONINGAAPASSINGEN

Om te beginnen zal ik mijzelf even voorstellen, mijn naam is Jan Overeem. In 2012 ben ik begonnen met mijn eigen onderneming, Jan Overeem Woningaanpassingen. Waar ten tijde van het starten nog de focus lag op kleinere woningaanpassingen, zijn wij nu in te zetten voor vrijwel alle woningaanpassingen. Of dit nou het monteren van een wandbeugel is, of het verbouwen van een complete badkamer. Door de jarenlange ervaring en expertise zijn wij in te zetten voor talloze verschillende klussen, om de veiligheid en comfort van onze klanten te waarborgen blijft of wellicht te verbeteren!


Nu er vanuit de overheid steeds meer wordt gestimuleerd om langer zelfstandigin uw eigen huis te blijven wonen, is het belang van een veilige en comfortabele woonomgeving groter dan ooit tevoren. Door ons netwerk is het voor ons mogelijk om verschillende hulpmiddelen te monteren om uw veiligheid te kunnen waarborgen. Zo plaatsen wij bijvoorbeeld wandbeugels ,toiletverhogers en douchestoelen om het leven in uw eigen woning comfortabeler en veiliger te maken. Onsstreven is om onze klanten zolang mogelijk in hun eigen woning te laten leven, zolang dit nog veilig en comfortabel kan!


Inmiddels bestaat ons team uit meerdere enthousiaste collega's en kunnen wij voor vrijwel ieder probleem een passende oplossing vinden. Loopt u tegen iets aan in uw eigen huis? Neem dan contact op en wij komen graag eens langs om te kijken hoe wij het kunnen oplossen!


Door het groeien van ons bedrijf zijn we vanaf Januari 2023 te vinden onder een aangepaste naam, Overeem Woningaanpassingen BV.